CONCURS JUDEȚEAN DE INFORMATICĂ INFOTEH 2019
LOC DE DESFĂȘURARE: PALATUL COPIILOR TIMIȘOARA
PERIOADA DE DESFĂȘURARE IUNIE-IULIE 2019
COORDONATOR PROIECT: PROF.ING.NINA DANIELA GHEJU-DIRECTOR PALATUL COPIILOR


REGULAMENT DE DESFĂŞURARE CONCURS JUDEŢEAN DE INFORMATICĂ „INFOTEH 2019”


Data și locul de desfăşurare: Concursul se va desfăşura în Iunie -Iulie 2018 la Palatul Copiilor din Timişoara, in sala cercului de CALCULATOARE (203). (Calea Martirilor nr.64)
Participanţi: elevi din Colegii Tehnice si Economice, Licee vocationale, clasele IX-XII pentru participarea directa și toate instituțiile de învățământ pentru participare indirectă(clasele V-XII).
Probele concursului:
A. PARTICIPARE DIRECTĂ
1. Clasa a IX-a : proiect tematic(cu tema la alegere, de preferat din profilul liceului) realizat in Microsoft Office Word (2007 sau 2010) care trebuie sa contina si imagine prelucrata sau realizata integral cu un editor grafic.
2. Clasa a X-a: proiect tematic(cu tema la alegere, de preferat din profilul liceului), realizat in Microsoft Office Excel (2007 sau 2010) care trebuie sa conțină si link catre un fisier Microsoft Office Power Point sau, viceversa(Proiect in Power Point si link catre Microsoft Excel).
3. Clasele XI-XII: Proiect cu conţinut WEB design sau Baze de date.
OBS: La clasele IX, X elevii vor avea de realizat o lucrare practică pe calculator, din tematica de mai sus pe care o vor prezenta in cadrul concursului in aproximativ 10 min.
La clasele XI, XII elevii vor prezenta proiectul şi modalitatea lui de realizare in aproximativ 15 min. Tema proiectului pentru concurs va fi: „Ştiinţa secolului XXI”.
B. PARTICIPARE INDIRECTĂ- elevi de nivel liceal de la toate unitățile de învățământ din județul Timiș. Primirea de la  participanți, în format digital, a fișierelor conținând afișe, postere, sigle și a unei scurte descrieri a modalității de realizare , într-un fișier Word.
Tema pentru participarea indirectă la ediția 2019  : „ Elev in democratie”. 
Rezultatele concursului vor fi  publicate ulterior pe site-ul http://tminfo.info, pe blogul cercului de calculatoare http://activitatiextrascolare.blogspot.ro , facebook.
Organizatorii concursului: Inspectoratul Scolar Judetean Timis si Palatul Copiilor Timişoara.
Partenerii concursului: Facultatea de Automatică şi Calculatoare Juriul va fi format din profesori de specialitate din învăţământul preuniversitar şi studenţi de la Facultatea de Automatică şi Calculatoare.
Înscrierea lucrărilor în concurs până în 5 Iunie 2018 prin mail la adresa nina_gheju@yahoo.com.
Informaţii suplimentare despre concurs obţineţi la organizator prof.ing.Gheju Nina (Palatul Copiilor Timişoara) tel 0736634170

DIRECTOR,
GHEJU NINA DANIELA




                                                                                    COORDONATOR DE PROIECT
                                                                                                      GHEJU NINA DANIELA

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Teste grila Tehnologia Informatiei si a Comunicatiilor - GIMNAZIU- a doua serie de teste